4 soorten lingerie elke dame zou dit nieuwe jaar

4 soorten lingerie moeten hebben die elke dame dit nieuwe jaar zou moeten hebben
06/01/2018, gepubliceerd door Alanic Global
Lingerie is een essentieel onderdeel van het verkleden. Je begrijpt dat het is. De gevolgen van het maken van een verkeerde optie van lingerie zijn zo goed ernstig als u dat begrijpt. Dus hoe maak je precies de beste keuze? Precies hoe je iets selecteert dat perfect is? Hier is een lijst met lingerie die elke dame in zijn garderobe zou moeten hebben. Wil je begrijpen wat ze zijn? blijf lezen.
Korset
Het allereerste korset kwam in de jaren 1550 toen Catherine de ’Medici, de echtgenoot van koning Henry II van Frankrijk, dikke taille verbood. Het korset wordt begrepen vanwege zijn afslankmachten. Het biedt je silhouet een welgevormde illusie waardoor het een fantastische optie is voor iedereen die zowel hun buste als heupen wil benadrukken, terwijl ze hun “dikke taille” verbergen. Een korset verovert de taille en biedt u een gewelfde figuur. ONDERSTANDENDE PRODUCIEREN USA Gevestigd hebben korsetten in verschillende kleuren die bijdragen aan de algemene aantrekkingskracht.

Het beste wanneer – wordt gebruikt om het buikvet te verbergen.

Behoeftig
De zegen genaamd Shapewear heeft de vrouwelijke dressing opnieuw gedefinieerd, vooral wanneer het een feest en vreugdevolle dressing uitgeeft. Je wilt vaak tijd in een goede jurk voor een enorme viering willen glijden, maar zonder dieet lijkt een onmogelijke prestatie. Dit is de snelkoppeling die je nodig hebt. Geen ongevaldieet, geen training. Draag gewoon een shapewear en je bent goud. Een shapewear werkt als een korset, echter bedekt het hele buste -gebied tot de dijen.

Het beste wanneer-gebruikt onder nauwsluitende kleding, evenals u die uw buik moet verbergen.
G-strings evenals teenslippers
In plaats van commando te gaan, waarom niet in iets glijden dat deels sexy is, deels comfortabel en herinnert je je er nauwelijks aan zijn aanwezigheid. Gedeeltelijk comfortabel, want als je de G-string of de string niet in de beste maat krijgt, zul je in diepe wateren zijn. In feite kan de verkeerde maat het voor u onmogelijk maken om rond te lopen. Dus dames, maak een beste keuze. Het is ook nauwelijks zichtbaar, waardoor een fantastische keuze is wanneer schaars kledingstukken je doel is.

Het beste wanneer-body-con jurns en rokken, formuliere broek en shorts en shorts, en wanneer ze gaan zwemmen.

Naadloos slipje
In tegenstelling tot je G-string of string, bieden deze je geen wedgie. Het is net als je routinematige panty minus de moeilijke naden die je huid steken. Het voelt absoluut fantastisch aan en is een comfortabele keuze voor dagelijks gebruik. Het belangrijkste voordeel van naadloze slipje is dat ze in je huid kunnen smelten en niet kunnen verschijnen, zelfs niet als je iets ongelooflijk strak gebruikt. ONDERKOPTIGHEDENDE PRODUCTERS USA BEDEKEN HEEFT HET BESTE BESTE NAADLIJN LEIDELIJKE SLIPIES IN EEN BROTE VERSCHILLEND AAN TADEN EN STRUCTIES VOOR HUN VOORBEHOUDEN VAN HUN VOORWAARDEN DIE KAN DOOR DE RETAILERS KUNNEN WORDEN.

Het beste wanneer – dagelijks gebruikt als u van comfort houdt.

Je kunt je dus zowel zowel over als onder de beste lingerie voelen. Zonder de beste lingerie, begrijp je dat geen enkele hoeveelheid geweldige kleding en inspanningen kunnen worden op prijs gesteld. Je ensemble wordt geruïneerd. Kies dus de beste en voeg deze bovengenoemde stukken toe aan uw onderkledingcollectie. Groothandel onder clacterende providers bieden fantastische kortingspercentages over bulkaankoop van hetzelfde. Verkopers kunnen zich vandaag registreren voor onbeperkte toegang tot de inventaris.

Tags:
Private Label ondergoed
ondergoedproducenten VS
Groothandel onder clasten leveranciers

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post