Het patroonverhaal van vandaag (en verkoop): in uniform

Ik begrijp niet wat deze toga het uniform is voor, maar wijzen me echter alsjeblieft naar het rekruteringskantoor (naar piket het). Het gemêleerde tab-achtig ding aan de voorkant (samengewerkt met de omgekeerde plooi-ingang aan de rok) doet me denken dat er iets vastzit. Tab A, voldoen aan slot B. Wat is het echter? Een sigaret-girl-lade? Klimmen van harnas? Een voorgemonteerde jetpack?

Het is duidelijk dat de vrouw in het rood een bevelhebber is, evenals de vrouw in het blauw is … in de war? Hoewel, nu dat ik erover nadenk, een uniform dat in bloemenprint kwam, zou ik een dubbele aanmelding hebben. Aanmelden voor een dubbele hapering? Iets aan dat effect.

Je kunt het niet zien, omdat de illustratie onduidelijk is, maar het ornament vastgemaakt aan de schouder van de rode jurk is de volgorde van verwarrende uniforme verdienste, zeer eersteklas.

Deze toga maakt deel uit van de huidige verkoop van Sheila, die vrijdag tot en met zondagavond loopt, 15% korting. De kortingscode is vrolijk. (Oh wacht! Misschien is ze een Mad-Men Age ELF! Bespreek nog steeds geen blauw-floral.)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Oh voor de liefde van Pete! 27 januari, 2011 in “patronen”
Brutaal? Of gewoon geen idee? Of iets anders? 19 april 2007
Ik dacht dat je 20, 2007 moest gouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post