Nee Nonsense

Ik hoop dat je een goed genoeg idee kunt krijgen van de prachtige jurk van deze lichtgewassen foto. Dit is de perfecte jurk om te dragen met een insouciant lucht van extreme competentie, terwijl je dat nog steeds wilt projecteren “Ik zou je kunnen verpletteren als een bug” Sfeer. Deze jurk nodig heeft serieuze bril, hoge ronde hakken, een potlood achter een oor, en een gezonde dollop van fracas of chanel nr. 5. Sexy secretaresse is er niet in – dit is sexy baas.

Het is 34/25/35, en $ 68 (inclusief verzendkosten!) Van Penny Lane Vintage, en het is prachtig. Ik zou het zelf kopen (ik ben een sucker voor pintucks), en als het in januari nog steeds in de buurt is. Ik heb twee heel vergelijkbare jurken, niet verscholen, maar met die hoge ronde hals en lange lijnen, zowel zwart. Ik draag ze als ik inderdaad heel serieus moet worden genomen.

Klik in de Penny Lane-aanbiedingen, er is een aantal leuke (en mooi geprijsde) dingen die moeten worden gehad. Het is niet te laat om wijzigingen in uw Santa-lijst aan te brengen. Ik hoor dat hij nu een e-mailadres heeft …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen
In de lof van de volwassen jurkentember 22, 2009 met 51 opmerkingen
Waarin ik mijn AGECTOBER 14, 2009 met 37 opmerkingen acteer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post