De beste jumpsuits in het spel

jumpsuit: DVF (ook hier; hier vergelijkbaar) | Schoenen: scharnier | Hoed: Cuyana | Oorbellen: Elizabeth en James | Tas: Gucci

Voordat we op springen (zie wat ik daar deed?) Het onderwerp bij de hand, een snelle PSA die de Nordstrom -jubileumverkoop momenteel aan de gang is! (Diepe ademhalingen, diepe ademhalingen.) Om te beginnen is deze knaller opgenomen in de verkoop het beste nu voor minder dan $ 110! Zorg ervoor dat je hier elke ochtend terugkomt om tips, trucs en heel veel van de beste keuzes te te koop te maken. Neem je hardloopschoenen mee, mijn vrienden, want dit is marathon. Ik kan zonder aarzeling zeggen dat de selectie van dit jaar beter is. dan. OOIT. Vertrouwen.

Inmiddels weet je dat mijn liefde voor jumpsuits diep loopt. Vorige maand schreef ik een ode aan de schattige jongere zus van de jumpsuit, Ze Romper, maar het is de hoogste tijd dat deze gedoe-vrije, hittevriendelijke, sociaal aanvaardbare volwassen onesies weer in de zon hadden (woordspeling bedoeld?).

Ik droeg deze rode satijnen DVF -jumpsuit tijdens onze recente reis naar Nice, en het was zo ongeveer het meest comfortabele ding ter wereld. Vakantie of niet, wanneer het de outfitselectie betreft, zijn jumpsuits de rocksterren. Stap in, bevestig, voeg schoenen en accessoires toe (of niet) en je bent klaar om de deur uit te rollen. Boom. Één en gedaan.

Jumpsuits komen zo vele verschillende stijlen en kunnen tegenwoordig vrijwel overal worden gedragen. stranduitje? Controleren. Chique diner? Controleren. Naar het kantoor? Donezo. Jumpsuits zijn niet alleen waanzinnig comfortabel, maar ze zijn ook het handigste korte kledingartikel in je garderobe (behalve voor kleine onhandigheid in de badkamer … maar dat is echt geen probleem).

Kunt u geen top vinden die bij uw broek past? Gooi je vertrouwde onesie voor volwassenen aan. Word laat wakker met precies 15 seconden voordat je naar je werk vertrekt? VOLWASSEN. ONESIE. Stat. Wil je eruit zien alsof je bent gegoten in de rol van Farrah Fawcett voor een remake van Charlie’s Angels? Je krijgt me. Als je nog veel meer overtuigender nodig hebt waarom jumpsuits #alles zijn, zie mijn ronde van de beste jumpsuits in het spel hieronder georganiseerd per categorie – onder $ 150, slijtage aan het werk, weekendstrijders en kleine zwarte jumpsuits (bewegen, Lbds). Pak een glas vino, cue nirvana en ga kraken …

Jumpsuits minder dan $ 150

<< >

Wear-to-work jumpsuits

<< >

Weekend Warrior Jumpsuits

<< >

LBJ’s (kleine zwarte jumpsuits!)

<<>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post