Inspirerende stijlen van de dag – beroemde personages

Ik ben al lang gefascineerd door videogametekens, hoewel ik niet noodzakelijkerwijs de games speel. Een voorbeeld hiervan is Kratos – dat is een fantastisch personage, de graphics zijn fantastisch en het verhaal is gewoon om voor te sterven (woordspeling bedoeld). Dat is een deel van de reden dat ik hem selecteerde voor een van de vijf inspirerende afbeeldingen met beroemde personages. De anderen kwamen natuurlijk omdat ik me wilde concentreren op beroemde personages die op een andere manier worden geproduceerd met een extra donkere kant aan hun persoonlijkheid. Dus afgezien van de God van de oorlog hebben we de Cheshire Feline uit Alice in Wonderland of een foto die ik me had afgebeeld, zou sprookje waardig zijn, Leonardo van de Teen Mutant Ninja Turtles, The Incredible Flash en een door Venom gereden Spiderman.
The Flashthe Cheshire Catleonardokratosvenom

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post