Artiest van de week – Brian Cook Graphic Illustrator

De grafische illustrator van deze week trok mijn aandacht vanwege zijn unieke stijl van overgang van moustached roze cupcakes tot spookhuizen, beesten en draken. Hij heeft een kameleonachtige stijl en biedt je soms de perceptie dat twee verschillende mensen zijn ontwerpen trekken. Hij is eigenlijk een flexibele kunstenaar die zowel onschuld als wangedrocht in hun naakte staten vangt. Het ene moment geloof je dat hij produceert voor kleuterschoolboekomslagen en de volgende definieert hij de grimmig van onvoorstelbare kledingkastmonsters.
Brian Cook werd geboren in Portland. Hij is een freelance illustrator en werkt met alle soorten ontwerpen: logo’s, boekillustratie, grafische stijlen, maar geeft een zacht gebied voor kinderboek, die daadwerkelijk aan een van zijn eigen werk werkt. Hij is te zien op threadless met veel gedrukte ontwerpen en heeft portfolio’s op alle belangrijke sites zoals Society6 of Behance. en van programma op Facebook.
Brian Cookbrian Cookbrian Cookbe Leuk voor iedereen waar het regent en giet in huiswolf en Sheepbrian Cook Sketchbrian Cookthreadless Print The Stepping Stoneenglish Muffinbrain Powerbrian Cook

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post