Nook & Cranny Independent T-shirt Pop Up Shop

Deze week wordt Nook & Cranny overgenomen door een verzameling onafhankelijke ontwerpers voor de pop-upwinkel van een week lang. De rails vullen, aan de spanten hangen en de muren van de gloednieuwe evenementenruimte van de winkel bekleden, zal een weergave zijn van T-shirts, sweatshirts, prints en draagtassen van zeven top indieburken.
De Bear Hug Co wens je een ‘Murray Christmas’ met hun lijn van populaire producten. Walter White, Johnny Cash, Forrest Gump en Bill Murray behoren tot de iconen die allemaal een grote grote warme berenknuffel hebben gekregen en getransformeerd in illustratieve kleding- en printontwerpen voor uw browingplezier.
Verloren vormen wensen je ‘een andere geweldige dag’ met hun verzameling eenvoudige maar effectieve grafische en typografie-ontwerpen. Beschikbaar in zowel mannen als vrouwengroottes, deze mensen hebben uw hedenlijst behandeld. Limited Edition No Guts Er worden ook geen glorie -ontwerpen aangeboden, dus vang ze terwijl je kunt! Lef op naam en lef van nature, dit aankomende start -up controleert of doorzettingsvermogen het cruciale voor onafhankelijk succes is.
Monster draden houden dingen zoet met een reeks kleurrijke T-shirts en sweatshirts met capuchon, terwijl Peter Carrington en wijzen beide hun donkerdere technieken weergeven aan de wereld van illustratie en kledingafdrukken. Met zulke verschillende technieken om te ontwerpen, is er dit jaar iets voor iedereen op je geweldige lijst.
De pop-upwinkel van T-shirt bevindt zich tot zondag 21 december bij Nook & Cranny (28 Bold Street, Liverpool). De openingstijden zijn van 09.00-18.00 uur, maar u kunt profiteren van late nachturen op donderdag en zaterdag (tot 20.00 uur) om een ​​behoorlijk geweldige kerstkloof te bemachtigen.
Nook & Cranny Independent T-Shirt Pop Up Shop

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post