10 Twin Peaks -stijlen om de enorme terugkeer te vieren

Ja, we reageren overdreven op vrij veel wat tegenwoordig ook is, maar dit is een uitzondering: na 25 jaar zal Twin Peaks terugkeren! Om te vieren, heb ik op internet geschikt voor 10 Twin Peaks -stijlen ideaal voor een evenement T -shirt.

10 Twin Peaks -stijlen om de enorme rendement te vieren
Dale, Audrey, Log Lady, Truman Ik heb je zoveel gemist dat ik het roze tee in de geschiedenis ter ere van jou mag dragen.

Illustratie gemaakt door Barry Lee.

Dus wat je uit melk meer hebt, of het koffieapparaat is kapot, speel gewoon het personage op je tee, doe alsof de vloeistof in je mok de allerbeste koffie ter wereld is en herhaal na mij: “Verdomd geweldige koffie” . Een kersentaart kan helpen.

Illustratie gemaakt door Andres Lozano.

Illustratie gemaakt door Carlos Lerma.

Ik hou van Twin Peaks, je houdt van Twin Peaks, ze houden van Twin Peaks, iedereen houdt van Twin Peaks, dus toon je leuk met fantastisch ontwerp.

Illustratie gemaakt door Corea Lewis

“De uilen zijn niet wat ze lijken”- een grote aanwijzer die het oppervlak van de dingen iets anders kan verbergen. In sommige gevallen goed, in sommige gevallen slecht, is het essentieel om nooit te stoppen bij optredens.

Illustratie gemaakt door Andreas Preis.

Het is mogelijk dat ze – of haar logboek – het impliceren van het leven begrijpt. Ik zou het niet in gevaar brengen als ik jou was, en deze Twin Peaks -stijl zo snel mogelijk beginnen te gebruiken!

Illustratie gemaakt door Alex Viksten.

The Controversed One Eye Jack krijgt een nieuwe deal mee en het is veel giftiger dan ooit.

Illustratie gemaakt door Lukas Mayer.

Als u een fan bent van minimalisme, kunt u deze soepele herinterpreteerde logo’s altijd kiezen voor de essentiële locaties in de stad.

Illustratie gemaakt door Saamu Salovara.

Ik hou van mijn koffie lang, donker, evenals met een goede mysterieuze smaak, maar als je van de jouwe zwart houdt als middernacht op een maanloze nacht, is het oké. Ik oordeel niet.

Illustratie gemaakt door Punchkid.

Achter elke man staan ​​een fantastische vrouw, maar achter deze show, staan ​​4 mooie vrouwen. Ode aan hen!

Illustratie gemaakt door Maria Tiurina.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post