Hoe een product terug te sturen naar Metropolitan Outfitters

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Budget Fashionista biedt dit metropolitan outfitters beleidsmateriaal voor alleen informatieve doeleinden. Dit beleid is onderhevig aan verandering. Neem rechtstreeks contact op met de winkel voor het huidige retourbeleid.

Urban Outfitters Retourbeleid voor aankopen in de winkel

Hoe kom ik weer terug die ik heb gekocht in een Metropolitan Outfitter’s Store?

Alles dat in een Metropolitan Outfitters-winkel is gekocht, moet in een winkel worden geretourneerd. Je hoeft het niet terug te sturen naar exact dezelfde winkel waar je het hebt gekocht, maar je kunt geen post in rendement voor in-store aankopen. Gebruik de winkelzoeker om een ​​winkel bij u in de buurt te ontdekken die uw terugkeer accepteren.

Hoe snel heb ik nodig om mijn aankopen te retourneren op Metropolitan Outfitters?

Normaal gesproken heb je nodig om je aankopen binnen 30 dagen na de aankoopdatum te retourneren om een ​​terugbetaling te krijgen. Alleen in 2020, als gevolg van COVID-19, is dit tijdsrame verlengd tot 60 dagen. Specifiek kunt u aankopen 1 maart met 14 maart tot 31 maart tot 31 maart 2020 retourneren.

Hoe bepaalt metropolitan outfitters restituties?

Zolang u het product binnen 30 dagen (of 60 dagen als de aankoop in maart, 2020 is gemaakt, wordt u terugbetaald aan het oorspronkelijke type betaling.

U kunt het product nog steeds retourneren na het raam van 30 dagen of 60 dagen, maar u krijgt opslaggeschiedenis die aan u wordt gemaild in plaats van een terugbetaling.

Welke documenten heb ik nodig om een ​​product in de winkel te retourneren?

Breng uw bon en uw ID samen met de merchandise om een ​​terugbetaling te krijgen.

Welke merchandise kan worden geretourneerd?

Ongebruikte of defecte merchandise, inclusief meubels, kan worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling.

Urban Outfitters Online Retourbeleid

Hoe retourneer ik items die ik online heb gekocht van Metropolitan Outfitters?

U kunt een volledige terugbetaling krijgen voor online bestellingen door ongebruikte koopwaar binnen 30 dagen na de volgdatum te retourneren. U kunt items online retourneren door ze terug te sturen met een prepaid verzendlabel of door ze in een winkel te brengen.

Als u een verzendlabel wilt afdrukken, ontdekt u eerst uw bestelnummer. U kunt het bestelnummer vinden door in te loggen op uw account of door de pagina Bestelconditie aan te vinken.

Druk vervolgens uw verzendlabel af. Metropolitan Outfitters betaalt de verzending binnen de continentale U.S. om uw online bestelling te retourneren. U geeft uw e-mailadres bij het aanvragen van uw retourlabel, evenals UO stuurt u een e-mail met tracking-details.

Pakket uw bestelling bij, sluit het retourlabel van de verzendkosten aan en verlaag het en verkleint het van een geautoriseerde faciliteit.

Urban Outfitters zullen uw terugkeer binnen drie weken verwerken, evenals vervolgens uw terugbetaling binnen drie werkdagen. Retourzendingen worden afgegeven aan het oorspronkelijke type betaling.

Urban Outfitters Exchange-beleid

U kunt items gekocht in de winkel of online te wisselen. Houd u aan de exact dezelfde instructies alsof u terugkomt – neem het kledingstuk naar een winkel als u het in de winkel hebt gekocht, of stuur deze per post terug als u het online hebt gekocht.

Kan ik meubilair terug?

Ja, u kunt meubels gekocht bij UO binnen 30 dagen na de datum van aankoop terug te keren, zolang het niet is beschadigd.

Kan ik weer made-to-order items?

Made-to-order items kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Kan ik verkoop items terug te keren?

Meestal verkoop items kunnen worden teruggegeven aan grootstedelijke Outfitters tenzij zij anders zijn gemarkeerd.

Heb je meer informatie nodig over Retourbeleid voor je favoriete winkels? Probeer deze van onze exact om gids te kijken.

Banana Republic Retourbeleid
Dillards Retourbeleid
DSW Retourbeleid
J Team Retourbeleid
Heer evenals Taylor Retourbeleid
Marshalls retourbeleid
Modcloth keert terug
Neiman Marcus Retourbeleid
Oude marine keert terug
Payless Retourbeleid
Saks Retourbeleid
Urban Outfitters Retourbeleid
Walgreens Retourbeleid

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post