Gordon Holden – US Publish Contemporary

Gordon Holden
Regen of glans, Gordon Holden gaat post met zijn allereerste tentoonstelling een print, die een stuk traditionele Amerikaanse iconografie toe-eigenen in een meta-rebranding. Holden herinnert ons hier eraan dat kunst, net als de postdienst, een verzendsysteem is voor ideeën – plus het is best grappig. Hij neemt twee aspecten van dit bekende beeld – het Eagle -silhouet en het postmaster lettertype -stijl – om een ​​absurde bedrijfsidentiteit te typen. Holden legt vaak satirisch uit als “een verzameling dingen om van te houden, evenals afkeer”. Zijn recente show met Schoph evenals Corey Smith in Paul Loya Gallery was gericht op het uitlokken van onderscheidingsvermogen in de kijker en bevestigt dat allereerste blikken niet altijd te vertrouwen zijn. We houden van de kenmerkende hoge kwaliteit van deze print, neem dat, FedEx!
Gesigneerde beperkte editieGordon Holden werd geboren in 1985 in de Suburban USA. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Vermont, die nooit beeldende kunst heeft onderzocht, ontdekte hij dat de enige methode voor online in een wereld die streeft naar perfectie is om precies het tegenovergestelde te doen. Zijn werk vangt zowel visuele als tactiele uitdrukking met de conflatie van popcultuur en persoonlijk afgeleide abstracte aanhouding. Zijn cynische observatie creëert werken die zowel grillig als tot nadenken stemmend zijn. Hij wordt vertegenwoordigd door Paul Loya Gallery en zijn werk is tentoongesteld in de Institute Library, het New Britain Museum of American Art, Art on a Gallery, Homeostasis Lab, en zal deel uitmaken van de komende recto en verso en verso bij het Howard Art Project, op 28 februari.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Opgelost.Opgelost.

Nou, net zo ongeveer iedereen in de westerse wereld, dacht ik over het maken van een aantal resoluties voor het nieuwe jaar. Weet je, dingen zoals “Professional Hula-Hoop Artist” worden