Calamine Lotion: Charm -voordelen en gebruik

Het is toevallig een van de meest geruststellende en koesterende ingrediënten in onze cosmetische kast. Het is calaminelotion die de tand des tijds heeft doorstaan voor zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen, al honderden jaren.

Calamine Lotion is meestal roze gekleurd met een gladde textuur. Eerder zink dat aanwezig is in de calaminelotion werd AS Roma Thuisshirt gebruikt in draden en gaas om rond de wonden te binden. Zinkoxide aanwezig in de calamine helpt om wond en kleine kwalen sneller te genezen en dat is de reden waarom calamine veel wordt gebruikt om puistjes en acne te behandelen. Het is ook zeer effectief in de behandeling van zonnebrand. De glycerine en ricinusolie aanwezig in de lotion helpt de huid gehydrateerd te houden en CF Monterrey Thuisshirt te handelen op de vlekken die op de huid bestaan. Calaminepoeder is door verschillende mensen gebruikt omdat jaren voor verschillende huidproblemen.

Deze calaminelotion wordt onder verschillende merken verkocht met verschillende namen. Een van de in de volksmond bekende calaminelotion is lacto -calamine verkocht door Piramal Healthcare.
Schoonheidsvoordelen van het gebruik van lacto -calamineproducten
1. Verbeterde huidskleur
Van calamine is bekend dat het ‘kaolin’ heeft, een ingrediënt dat stimuleert in de ontwikkeling van een stralende huid. Wanneer het dagelijks op het gezicht wordt toegepast, doet het zijn werk als een fantastische vochtinbrengende crème die vooruit springt in het verbeteren van de huidskleur.
Op dezelfde noot handelen is de Lacto Calamine Classic Lotion die de huid sterk voedt en hydrateert. Het werkt absoluut geweldig als basisjas voordat het make -up aanbrengt. Dankzij regelmatig gebruik helpt het ook om donkere vlekken te verlichten, houdt de huid gehydrateerd en acnevrij.

2. zonnebrandcrème
Het is niet nodig om altijd te kiezen voor luxe zonnebrandmiddelen die beschikbaar zijn voor de plank om UV -stralen te bestrijden. Gebruik Lacto Calamine Sun Shield dat helpt de huid te beschermen tegen schadelijke UVA/UVB -stralen. Met een SPF 30 PA ++ en vitamine E -voedingsstof garandeert dit lacto -calamine -zonnebrandcrème een vermindering van donkere vlekken en pigmentatie.

Niet alleen gezicht, je kunt ook calamine -lotion op Montpellier HSC Thuisshirt je armen aanbrengen voordat je in de zon stapt. Dit helpt uw delicate huid te beschermen tegen Suntan en zonnebrand. Het maakt niet uit als je vergeet zonnebrandcrème te dragen en met zonnebrand op je lichaam te worden geconfronteerd. Vervolgens kunt u ook de calamine -lotion op het getroffen gebied twee of driemaal per dag toepassen om zichtbare resultaten te zien.
[SC: Mediad]

3. Littekenreductie
Verontrust met rode vlekken op de huid? Calamine Lotion helpt je door de huid te voeden en cijfers af te nemen met constant gebruik. De lotion kan ook worden toegepast als basis voor make -up die hem helpt een beschermende laag te vormen tussen make -up en huid.

6. Verzachtende remedie voor giftige planten
Wanneer uw huid in contact komt met gifsumak, ontwikkelen bloedvaten openingen die vloeistoffen door de huid lekken die blaren en jeuk veroorzaken. Terwijl u uw huid koelt door calamine aan te brengen, samentrekken deze openingen om sijpelende vloeistoffen te verminderen. Aldus blijkt calamine effectief te zijn wanneer het betrekking heeft op het beheersen van jeuk en het sijpelen van blaren veroorzaakt door giftige planten.
7. Anti-veroudering
Er is geen vrouw in deze wereld die zich geen zorgen maakt over de rimpels en lijnen op haar gezicht vormen, nietwaar? Zoals we allemaal op een dag moeten bewandelen, waarom dan niet genieten van huidvernieuwingstechnieken.
Een dergelijke trucbestendige techniek is de lacto calamine anti -aging crème die de stevigheid van de huid opbouwt door de elasticiteit van het collageen te verbeteren.
8. Vetvrij
Een olieachtige sijpelende huid is het meest lastig om mee om te gaan. Razen naar deze ramp met zijn hemelse kenmerken is de calaminelotion voor een vette huid. De lacto -calamineolie -lotion omvat goede hoeveelheden kaoline en glycerine die voldoende vocht vergemakkelijkt en de overtollige olie regelt.

9. Cleanser
Met het verkeerscluster en de commotie waar we dagelijks mee te maken hebben, zullen velen van ons zeker pointische problemen ondervinden. Kies de lacto calmine diep reinigende gezichtswas om te voorkomen dat stof de poriën verstopt. Met frambozenextracten is dit lacto -calamine de beste keuze voor het verminderen van puistjes en voor het verkrijgen van een vers uitziende huid.

10. Hydratatie
Winters zijn altijd ruw voor mensen met een extreme droge huid. Het is essentieel voor dergelijke vrouwen om het vocht van de huid te behouden. Het bewijzen dat het de moeite waard is om de huid te hydrateren, is de Lacto -calamine -huidbalans Hydratatielotion. Het Kaolin- en Aloë Vera -gehalte van de lotion kalmeert de huid efficiënt en houdt deze gehydrateerd.

11. Calamine voor zwangere vrouwen
Jeukende huid op de buik en buik is een veel voorkomend gezicht in het geval van zwangere vrouwen. Calamine die bekend staat om zijn zachtheid wordt veel meer gebruikt om huidproblemen te behandelen die tijdens de zwangerschap naar voren komen. Vergeet daarom om tijdens uw zwangerschap een calamine -lotion voor de jeukende huid te gebruiken, regelmatig en let op de resultaten.
Calamine Lotion is een magisch drankje met magische eigenschappen die elk meisje zonder pauze zou moeten gebruiken.
Afbeeldingen Bron: Amazon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post