Kate brengt weer Emilia Wickstead jurk voor geestelijke gezondheid en wellness-top

Kate bracht een Emilia Wickstead jurk voor de huidige betrokkenheid bij de wereldtop op de geestelijke gezondheid en welzijn cultuur Change.

Een video van de Duke als hertogin aankomen.

Het evenement ging van start vandaag, een dag voor de Werelddag van de geestelijke gezondheid en het welzijn van de Dag Deze grafische biedt details over de top.

Dit was de eerste gezamenlijke betrokkenheid van de hertog als hertogin gezien het feit dat Kate terug van zwangerschapsverlof.

Simon Perry heeft extra informatie in zijn People verhaal:

Het koninklijk paar, waarvan de koppen bij elkaar initiatief samen met Prins Harry heeft geholpen mainstream geestelijke gezondheid en wellness discussies, woonde de eerste die voldoen aan in zijn soort in de politiek, wetenschappers en gezondheid en wellness beleidsmakers te verenigen op dinsdag.

De inaugurele wereldwijde ministeriële geestelijke gezondheid en wellness Summit, mede-georganiseerd door de Britse regering, alsmede de organisatie voor economische samenwerking en vooruitgang (OESO), de doelstellingen te helpen landen samen aan het adres van de geestelijke gezondheid en wellness kwesties.

Meer van Rebecca Engels van alledag Mail verhaal:

Ongeveer een op de vier mensen wereldwijd zal een geestelijke gezondheid en wellness probleem zich voordoet op exact hetzelfde moment in hun leven.

Geestelijke gezondheid probleem is ook de grootste oorzaak van de verloren economische output, met een geschatte kosten voor de wereldwijde buurt van bijna $ 2.5 biljoen per jaar.

Het helpen van landen samen aan het ontdekken van manieren te bieden heeft met het stigma aan geestelijke gezondheid en wellness kwesties is een cruciaal onderdeel van de bijeenkomst.

William en Kate zat op een “Friendship Bench,” onderdeel van een programma in Zimbabwe dat oudere vrouwen vaardigheden die ze verplichting om eindigde als lay gezondheid en welzijn van werknemers leert.

De eis is geweldig. Er zijn slechts 10 psychiaters serveren bevolking van 13 miljoen Zimbabwe, 70% van hen online onder de ontberingen lijn. hier zie je het paar met Elisha Londen, die aan het hoofd van het project.

Het duo deel aan een workshop waar ze gehoord over een Amerikaanse inspanning verstrekken van geestelijke gezondheid en welzijn hulp voor moeders. Het programma is MOMS genoemd (Geestelijke gezondheid en wellness Outreach voor Moeders).

Zij ook spraken met de aanwezigen, evenals afgevaardigden.

Vanaf de dagelijkse post:

William vroeg een afgevaardigde: ‘Hebt u een verschuiving in de manier van denken in de laatste paar jaar, alsmede maanden opgemerkt. Hebt u een algemene verandering opmerken, zie je dat deze de verschuiving? Zijn we langzaam wakker worden met de geestelijke gezondheid? ‘Kate vroeg een ander:‘Wat is de beste methode om de toegang tot (help) krijgen? Is het online, apps?’

Rebecca Engels heeft een video van het paar met kunstenaar Dairo Vargas, die werkte aan een muurschildering over de top.

Kate genoten zichtbaar schilderen.

Nadat ze klaar was ze gaf Prince William haar penseel. Simon Perry meldt “… ze gaf het aan haar man, die duidelijk onzeker in zijn creatieve vermogens was. “Dit is precies hoe u het meest waarschijnlijk ruïne van een foto”, waarschuwde hij.”

Meer van de dagelijkse post:

Hij zei dat het idee voor zijn schilderij was van het idee dat de geestelijke gezondheid en welzijn problemen kunnen voortkomen uit eenzaamheid echter degenen die ervaring kwesties altijd iemand te wenden tot.

‘Ik had altijd nogal hoopte dat ze kunnen hebben een gaan echter niet begreep, tot de dag dat ze zou doen,’ zei hij. ‘Ik geloof dat ik ga hun bijdragen onaangetast te laten!’

Nu met wat Kate droeg voor de hedendaagse geestelijke gezondheid en wellness-top, om te beginnen met haar Emilia Wickstead a-lijn crêpe jurk.

Het stuk is vervaardigd van een midden gewicht wol. Het beschikt over een boothals, ingerichte lijfje met zowel voor- als achterkant darts, rok, self-riem evenals rits op de rug. De hertogin allereerste droeg de jurk in juli vorig jaar, als de Cambridges Hamburg, Duitsland weggingen.

Een betere blik op Kate zowel vandaag als in juli vorig jaar.

Gedachten over de huidige ensemble uit een verhaal van senior fashion The Telegraph editor Charlie Gowans-Eglinton.

De jurk was een Kate eerder had gedragen, op een reis naar Duitsland in juli 2017. Tot nu toe, dus de traditionele Kate – de hertogin staat bekend voor recycling outfits en, door dit te doen, waarin de waarde van beleggen in tijdloze stukken om de percelen van de vrouwen die op zoek zijn naar haar voor stijl inspiratie. De boodschap die ze stuurt over trage mode is een bewonderenswaardig, evenals een verrassend realistisch, terwijl de toevoeging van een andere zak bijgewerkt de look.

De jurk is nu de “Kate” toga zo goed als het wordt aangeboden op wedstrijden Fashion in Red (te koop voor $ 1214, echter alleen aangeboden in zeer beperkte sizing); het wordt eveneens aangeboden in Navy BluE ($ 1745) evenals baby zachtroze ($ 1745).

Niet alleen herhaalde Kate haar jurk, maar Prins William was eveneens in exact dezelfde pasvorm die die dag in Hamburg wordt gedragen.

En exact dezelfde stropdas.

De hertogin was in exact dezelfde schoenen (hoewel het misschien een nieuwere paar is) gedragen in Hamburg, de Gianvito Rossi 105 pompen op praline (€ 555, ongeveer $ 640 tegen de wisselkoersen van vandaag).

Kate droeg vandaag een nieuwe handtas, de Midi Mayfair-tas van de Aspinal (£ 495, ongeveer $ 650) in de Colorway ‘Deep Radiate Lilac’.

De tas gebeurt in een kleine Croc-print op het Italiaanse leer, meten van ongeveer 6 “x 8” x 3.5 “diep. Het bevat de Signature Shield Lock-sluiting van de Aspinal, een afneembare cross-body-riem, evenals beschermende basisvoeten. De tas wordt nu aangeboden voor preorder bij aspinal. Veel dank aan Michelle of Perth’s mode en Elizabeth of Kate’s Closet voor hun ID van de tas en het delen van andere informatie over het item.

De hertogin droeg haar vertrouwde keizerlijke ketting, evenals bijpassende keizerin-afname oorbellen door Royal Preferred Mappin en Webb.

We laten je achter met deze video die de gebeurtenissen van vandaag van on demand Nieuws bedekken.

Een herinnering We zullen Kate morgen zien wanneer ze haar allereerst naar de V & A in haar functie maakt als Royal Patron, waar ze het nieuwe fotografiecentrum van het museum zal openen.

Linkage:

Lees hier over World Mental Health and Wellness Day; Een UK-specifieke pagina is hier

Leer veel meer over de baan van de vriendschapsbench op de website van de groep; De Facebook-pagina is hier; De Twitter-feed van de organisatie is hier

Je kunt eveneens ontdekken over het partnerschap van de moeders door hier te klikken; Een Facebook-pagina voor de entiteit is hier, evenals de Twitter-feed hier

De post van de dagelijkse spiegel is hier; Rebecca English’s Photo-Laden Everyday Mail Story is hier; Het People Magazine Piece is hier; De modekolom van de telegraaf is hier

Een diavoorstelling van de onthulling is hier; Een Popsugar-galerij is hier; Een publicatie van de Fug Girls is hier

155save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post