Photoshop Tutorial – Color Your Drawing

Ik heb een echt geweldige zelfstudie ontdekt over mentees.com over hoe je je tekening precies kunt kleuren, en ik ben buitengewoon blij om het te evalueren en een aantal geweldige informatie met jullie te delen, de jongens, de Fans van t-shirt-factor!
Weet je, een grafische kunstenaar zijn is misschien wel de allerbeste taak ter wereld. Heck, dit is niet eens een baan, het is een hobby, een methode van ontspanning. OK, OK, je kunt het zo snel bellen, maar, zoals ik eerder zei, het is de allerbeste verdomde taak ter wereld. Kunstenaar zijn is een uiterst moeilijk probleem.
Ik kijk soms naar mijn bureaugenoten en bewonder hun enthousiasme voor wat ze doen. Alleen een kunstenaar kan zo online met zijn werk en kunst.
Dit is precies de reden waarom ik besloot je grafische enthousiastelingen te laten zien, een aantal nette technieken die ik heb ontdekt op de site waar ik het eerder over had.
De meeste mensen stellen zich deze vraag: OK, ik heb mezelf de tekening, hoe precies hoe ik het in godsnaam ga kleuren? Nou, er zijn een aantal stappen die je moet nemen, terwijl je met Photoshop speelt. Ik weet zeker dat elke geweldige ontwerper deze stappen begrijpt, ik ga nu niet opscheppen over theorie … waarom? Omdat het het begin van de lente is en we ons allemaal van binnen voelen en alles waar we om geven, is het uiteindelijke resultaat.
Zelfs als we proberen niets te beoordelen of te vermelden over zowel vectorkunst als kleuren, evenals dat alles, kunnen ik en mijn bureaugenoten onszelf niet helpen: we zullen u enkele voorbeelden laten zien van precies hoe u een tekening kunt kleuren. Het is allemaal extreem eenvoudig.
Dus dit is precies hoe de allereerste foto eruit zou moeten zien:
Zwart en witte bemonsterings, lijken dit een voltooid stuk voor jou? Voor ons is het echt niet. Laten we dan al beginnen met deze photoshop -tutorial:
Een beetje colouro, wat kleur in haar deal zou moeten lukken. Het biedt haar een beetje diepte.
Photoshop -tutorial Wat over wat schaduw? Zou het er op deze manier niet mooier uitzien?
Shadeorrrr … je kunt spelen met kleuren en ze gebruiken zoals je wilt! net als dit:
Photoshop -tutorial en als je hier echt van houdt, kun je de kleuren opnieuw aanpassen en haar de zombie -look geven.
De zombiese -mensen? Je kunt spelen met kleuren, toch je leuk vindt! Alles hangt af van je verbeelding, en produceert allerlei vectorstijlen die je leuk vindt!

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post